Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΕΛΠΕ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ απευθύνει η επιτροπή αγώνα ενάντια στις επεκτάσεις των ΕΛΠΕ, αναφέροντας:

“Η περιβαλλοντική επίθεση που δέχεται το Θριάσιο Πεδίο και συνολικά η Δυτική Αθήνα είναι ίσως η μεγαλύτερη και από την δεκαετία του 1960-1970. Η έκταση και ή ένταση της επίθεσης και ο συντονισμένος τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται, καταδεικνύει ότι για το κεφάλαιο και την κυβέρνηση η Δυτική Αττική είναι περιβαλλοντολογικά προγραμμένη. Το μέγεθος της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης είναι τόσο μεγάλο που δυστυχώς δεν αφορά ένα πρόβλημα με τοπικές διαστάσεις αλλά ένα πρόβλημα τουλάχιστον του συνόλου της Αττικής.

Η απάντηση του περιβαλλοντικού κινήματος για να είναι νικηφόρα θα πρέπει να είναι ενιαία και να συνενώσει το σύνολο των περιβαλλοντικών οργανώσεων και ομάδων πόλης στην κατεύθυνση της αποτροπής του εγκλήματος που επιχειρείται. Σας καλούμε να συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας ενάντια στις επεκτάσεις των ΕΛΠΕ (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) και να συμμετάσχετε στο συλλαλητήριο:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας
και ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς το διυλιστήριο της ΠΕΤΡΟΛΑ.
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009, ώρα 11 π.μ.
Οι “Πολίτες κατά του λιθάνθρακα” και οι “Πολίτες της Αττικής για την ενέργεια” δηλώνουν την υποστήριξή τους στον αγώνα των κατοίκων του Θριασίου και θα είναι παρόντες στην κινητοποίησή τους.

Στείλτε τα δικά σας μηνύματα συμπαράστασης στο epitropiagona@gmail.com .

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιτροπής αγώνα http://epitropiagona.blogspot.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια: